Verified of 642-997 free practice questions materials and Q&A for Cisco certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 642-997 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco Data Center Unified Fabric (DCUFI) v5.0 exam Today!

2016 Sep 642-997 pass4sure:

Q41. When connecting Cisco Nexus 5000 Series Switches to the VMware vCenter Server, which item must be configured before installing the extension keys? 

A. configure vPC 

B. configure DirectPath I/O support in vCenter 

C. configure PTS on the VSM 

D. configure dynamic vNICs 

Answer: A 


Q42. What is the Overlay Transport Virtualization site VLAN used for? 

A. to allow the join interfaces at different sites to communicate 

B. to detect devices at the site that are not capable of OTV 

C. to allow multiple site AEDs to communicate with each other 

D. to detect other OTV edge devices in the site 

Answer: D 


Q43. Which two statements about implementing Cisco NPV and NPIV on a Cisco Nexus 5000 Series switch are true? (Choose two.) 

A. STP must run inside the FP network. 

B. All VLANs must be in the same mode, CE, or FP. 

C. FP port can join the private and nonprivate VLANs. 

D. Only F and M series modules can run FabricPath. 

E. These require an enhanced Layer 2 license to run. 

Answer: BE 


Q44. Which feature enables NIV? 

A. EHV 

B. vPC 

C. Cisco FabricPath 

D. Cisco OTV 

E. VN-Tag 

Answer: A 


642-997 free practice test

Down to date 642-997 training:

Q45. Which topology is not supported when using vPC? 

A. a single-homed server to a single FEX that is connected to two Cisco Nexus 5500 Series Switches 

B. a dual-homed server to two FEXs, each connected to two Cisco Nexus 5500 Series Switches 

C. a dual-homed server to two FEXs that are connected to one Cisco Nexus 5500 Series Switch 

D. a dual-homed server to a single FEX that is connected to two Cisco Nexus 5500 Series Switches 

Answer: C 


Q46. Which option is a restriction of the unified ports on the Cisco UCS 6200 Series Fabric Interconnect when connecting to the unified fabric network? 

A. Direct FC connections are not supported to Cisco MDS switches 

B. The FCoE or Fibre Channel port allocations must be contiguous on the 6200. 

C. 10-G Fibre Channel ports only use SFP+ interfaces. 

D. vPC is not supported on the Ethernet ports. 

Answer: B 


Q47. Which GLBP load-balancing algorithm ensures that a client is always mapped to the same VMAC address? 

A. vmac-weighted 

B. dedicated-vmac-mode 

C. shortest-path and weighting 

D. host-dependent 

Answer: D 


Q48. Which Cisco Nexus feature is best managed with DCNM-SAN? 

A. VSS 

B. domain parameters 

C. virtual switches 

D. AAA 

Answer: B